söndag, mars 11, 2007

melodifestivalen 2007

igår va den stora dagen, äntligen dags för melodifestivalen. Måste säga att årets upplaga slog de flesta tidigare års omgångar med hästlängder. Tycker att det var genomgående bra bidrag med både en dos av dans, en dos av lugn, en dos av kärlek och en dos av glädje, precis de känslor som en melodifestival ska framkalla.

Den överraskande och otroligt fina inledningen med thomas Andersson Wij va slående. Den mannen kan visst till och med göra Carolas "Evighet" förtrollande med sin mjuka stämma. Vackert!

Då det kommer till tävlingsbidragen så hade man ju självklart sina favoriter, Måns Zelmerlöw tillhörde dock inte en av dessa, låten va väl lite chick och hans rullande höfter är ju underhållande med vad betyder igentligen Cara Mia??? nej nej, inga röster där inte. Annat var det med Sonja Aldén som sjöng sig igenom rutan och Andreas Johnsons låt kommer troligtvis spelas både en och två gånger i cd-spelaren framöver.
Min röst hamnade hos The Ark som tack för en skön låt och en sprudlande show!

Höjdpunkterna under aftonen var den smaskiga tacosen och tillfället då Markus höll på att fälla en tår då Marie Lindberg fick 4 poäng från Malmös jurygrupp.
hopp, schlagerEM i maj nästa då...

1 kommentar:

Anonym sa...

cara mia= mitt ansikte!
Nu vet du det, samba sambero =)