fredag, september 17, 2010

Tips på aktivitet

Igår kväll var vi i Nydalen (gångavstånd från oss), i TV2:s studio för att se inspelningen av det norska underhållningsprogrammet "Senkveld med Thomas & Harald" (Tänk svenska "Sen kväll med Luuk"). Under tre timmar blev det upplärning i applådering, övande på applådering och utförande av applådering. Jag har nog aldrig haft så ont i händerna som jag hade där en stund när mina fingrar började likna på små prinskorvar. Men roligt var det! Vi kände dessvärre inte igen så många av gästerna, men John Cleese som var där och Micke var supernöjd över kvällen :)

Scenen där livemusiken är under programmet

Klockan 20 var allt över och vi var helt uppe i varv och gick därför och käkade gratis middag och vin på Restaurang Tre Kronor. Lyckad kväll!

Att gå på tv-inspelning gör jag gärna igen och tipsar folk till att göra det om ni bor i en större stad och har möjlighet. Vårt besök i publiken kostade 80 kr och då gick pengarna till välgörenhet, lätt värt det!

1 kommentar:

Miss0 - svensk tjej i Oslo sa...

Riktigt bra att det går till valgörenhet! :) Verkar vara rätt kul att se hur det går till :) Förrutom att man övar på att applådera då ;)

Ja, man kan ju hoppas att det blir en fin skatteåterbäring nästa år då! :)

Hoppas du får en grym helg upp på hytta!