söndag, maj 06, 2007

Marstrand 4-6 maj -07

töserna (+ fotografen Ella)

I helgen tryckte vi in oss 8 sjuksköterskestuderande flickor i en lägenhet på Marstrand, eller ah....tryckte in kanske är fel ord, det var faktiskt riktigt mysigt. 2 fick dela säng och 1 fick ligga på golvet men annars fanns det sovplatser för alla. Just denna helgen valde vi att glömma bort studierna för ett tag och bara semestra och ha det skönt.
Vi vaknade i lördags med en viss besvikelse över den frånvarande solen men tappade aldrig hoppet om att väderflickornas ord om utlovat solsken stämde. Dagen började med promenad över klippor och åter igen klippor för att ta oss runt hela ön...så sjukt vackert landskap. Efter det var vi förtjänta av räkmacka följt av glass, och tro det eller ej men solen hittade även fram och det gjorde vår dag :)

Solens entré över ön betydde bad. Är man på kusten och solen skiner så självklart ska man ner i havet. Detta var dock en åsikt som alla inte delade men vi var 4 tappra töser som antog utmaningen att plumsa i det blå. Sen blev det att i ilfart ta sig till den varma väntande bastun. Det kan kanske tänkas vara ohälsosamt att bada i cirka 12 gradigt vatten i början av maj men jag tror tvärtom, kroppen måste få sig en chock emellanåt så att den vaknar till. friskt var ordet!

sim, sim

Inga kommentarer: